CMI

Uw betrouwbare bron

voor hoogwaardige, betaalbare draglineschotten

Waarom kiezen voor

onze draglineschotten

Verlaag uw bouwkosten

Onze draglineschotten bieden een kosteneffectieve oplossing zonder in te leveren op stevigheid en duurzaamheid. Ze dragen bij aan het verlagen van bouwkosten terwijl ze de veiligheid van uw projecten verbeteren. Onze schotten zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen zware belastingen, wat zorgt voor een efficiƫnte en veilige werkomgeving.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij CMI hechten we grote waarde aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Ons hout wordt zorgvuldig geselecteerd van leveranciers die aan de EUTR-normen voldoen, waardoor u verzekerd bent van een ecologisch verantwoord product. Onze schotten zijn gebouwd om de tand des tijds te doorstaan, wat resulteert in minder verspilling en een positieve impact op het milieu.

Succesvol partnerschap

Als familiebedrijf geloven we in langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en wederzijds succes. Onze klantgerichte aanpak stelt ons in staat om uw specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat aan te bieden. Bij CMI staan we altijd voor u klaar om uw bouwprojecten tot een succes te maken.

Voordelen van onze draglineschotten

Bent u op zoek naar hoogwaardige en betaalbare draglineschotten voor uw bouwproject? Kies voor Crane Mats Industries en ervaar hoe onze schotten uw kosten verlagen en uw bouwprocessen verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op.

Draglineschotten zijn ideaal als

  • Bescherming van de ondergrond
  • Tijdelijke toegangswegen
  • Tijdelijke parkeerruimte
  • Tijdelijke brug
  • Drukverdeling
  • Fundering
  • Evenementenvloer
Offshore
Pijpleiding
Funderingstechnieken
Heavy lifting
Utiliteitsbouw
Infra
Wind en energie
Evenementen
Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Meer informatie over onze producten?

Neem contact op!